Τύρναβος: Ελεύθεροι υπό όρους οι 4 κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες, μετά από καταγγελία 22χρονης κοπέλας, ότι την βίασαν ομαδικά το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το παζάρι της περιοχής.

H επιμέλειά τους ανατέθηκε στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής. Πρόκειται για τρεις νεαρούς ηλικίας 16 και 17 ετών, που είναι κατηγορούμενοι για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο -η κοπέλα αντιμετωπίζει νοητική στέρηση- και ένα 14χρονο, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς π[εριοριστικούς όρους, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια.

Από την πλευρά τους οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή, ενώ οι συνήγοροι υπεράσπισης θα ζητήσουν ψυχιατρική γνωμάτευση για την 22χρονη καθώς υποστηρίζουν ότι δεν προκύπτει νοητική στέρηση

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την συμμετοχή και άλλων ατόμων, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, πέντε είναι οι φερόμενοι ως δράστες.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 22χρονης 

Σήμερα η 22χρονη εξετάστηκε και από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Λάρισας, Χρήστο Κραββαρίτη, που πραγματοποίησε την εξέταση, δεν βρέθηκαν εμφανείς κακώσεις στην 22χρονη που παραπέμπουν σε βιασμό. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, πρόκειται για μια περίπτωση «ιδιαιτέρως σοβαρή και αρκετά δύσκολη» και θα χρειαστεί η συνδρομή και άλλων επιστημών και περαιτέρω εξετάσεων.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Θεοχαρούλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος