Αντιμέτωπος με τις επιπτώσεις της κακοκαιρίας Daniel του 2023 με τα ετοιμόρροπα κτήρια και τα απόβλητα που προέκυψαν από τις εκσκαφές βρίσκεται ο Δήμος Τρικκαίων.
Με δεύτερο έργο και χρηματοδότηση από το υπουργείο Εσωτερικών και με αρχικό προϋπολογισμό 800.000€., ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με την εταιρεία ΒΙΟΣ Α.Ε.
Το έργο αφορά στην απομάκρυνση των μπάζων που προέκυψαν από τις πλημμύρες. Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε άλλο έργο, με τον ίδιο σκοπό, για να αντιμετωπιστούν οι συγκεκριμένες συνθήκες στα χωριά που επλήγησαν από την πλημμύρα.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν στην υπογραφή της σύμβασης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Παναγιώτης Ντιντής και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Θεοδώρα Σαργιώτη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος