Τρίκαλα: Τουρνουά μπάσκετ στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αποστόλης Καρακούσης»

Μια θερινή γιορτή του μπάσκετ ετοιμάζει ο Δήμος Τρικκαίων για τα τέλη Ιουλίου. Συγκεκριμένα στις 28 του μηνός, στο νέο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αποστόλης Καρακούσης»,  δεκαέξι  ομάδες καλούνται να αθληθούν και να συναγωνιστούν, διεκδικώντας νίκες και πρωτιά.

Το μικρό αυτό τουρνουά θα ξεκινήσει στις  5.30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ ου Δημοτικού Κέντρου που ανακαίνισε ο Δήμος Τρικκαίων και θα μετέχουν 16 ομάδες, με 4 παίκτες η κάθε μία (3+1 αναπληρωματικός/ή).

Επίσης, δικαιούνται συμμετοχής όσοι είναι άνω των 18 ετών (γεννήθηκαν το 2004 και νωρίτερα). Κάθε παίκτης υποχρεούται να φέρει έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία του, ενώ κάθε αθλητής  μπορεί να αγωνιστεί μόνο με μια ομάδα σε όλη διάρκεια του τουρνουά.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι 26 Ιουλίου στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων (Καποδιστρίου 13) και στους τηλεφωνικούς αριθμού 2431353524, 6947518660, 2431020754.
Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσκομίσουν τη σχετική υπεύθυνη δήλωση (βρίσκεται στα γραφεία του τμήματος και μπορεί κάποιος να την αναζητήσει στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr).

Μετά το τουρνουά, θα ακολουθήσει πάρτι στην πισίνα, με μουσική και άφθονο κέφι για όλους τους συμμετέχοντες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος