Τρίκαλα: “Μαϊμού” υπάλληλοι της ΔΕΗ “ξάφρισαν” 20 χιλ. ευρώ από ηλικιωμένη – Δύο συλλήψεις

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 3/8 σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Τρικάλων, δύο άνδρες κατηγορούμενοι για απάτη.

Το πρωί της Τρίτης 2/8 οι δράστες μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου ο ένας, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε στην οικία της και με το πρόσχημα βραχυκυκλώματος και εκδήλωσης πυρκαγιάς, την έπεισε να τοποθετήσει τα χρήματά της σε τραπέζι έξω από την οικία, αρπάζοντας το ποσό των 20.000 ευρώ. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο όχημα όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και διέφυγαν.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, να προσεγγίζει σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως είχε προκύψει, εμπλεκόταν στην εν λόγω υπόθεση.
Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, οι επιβαίνοντες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, όπου ο ένας δράστης παρέδωσε στους αστυνομικούς το χρηματικό ποσό των 13.500 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.
Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών και στο εμπλεκόμενο στην υπόθεση όχημα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 920 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν επίσης στην ηλικιωμένη.
Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο οχήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος