Τρίκαλα: Προχωρά η κατασκευή 10 κυκλικών κόμβων

“Πράσινο φως” για τη συνέχιση των διαδικασιών έναρξης κατασκευής 10 κυκλικών κόμβων στο Νομό Τρικάλων, έδωσε πρόσφατα και η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, εγκρίνοντας το αποτέλεσμα του σχετικού διαγωνισμού.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.000.000 ευρώ, με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη να δηλώνει στην ΕΡΤ Λάρισας ότι “το όλο έργο αποτελεί αίτημα των πολιτών-οδηγών για ασφαλή μετακίνησή τους, το οποίο ικανοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων…”. Οι μισοί κυκλικοί κόμβοι προβλέπεται να κατασκευαστούν περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων και οι υπόλοιποι σε διάφορα άλλα σημεία του περιφερειακού οδικού δικτύου και σε διασταυρώσεις στις οποίες έχουν καταγραφεί σοβαρά ή και θανατηφόρα τροχαία συμβάντα. Ειδικότερα, προβλέπεται η κατασκευή κυκλικών κόμβων στο Μεγαλοχώρι, στην είσοδο της οδού Καρδίτσης, στις διασταυρώσεις του Ριζαριού, του “Μύλου Τσαγκάδα” επί της Τρικάλων-Πύλης, Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία Μπάρας, καθώς και στις διασταυρώσεις δρόμων προς Μεγάλα Καλύβια, Βαλτινού-Δεβδροχωρίου, Σαρακίνας-Περιστέρας και στα σημεία εισόδων δρόμων προς Φαρκαδόνα και Θεόπετρα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ