Τρίκαλα: Ανασυγκρότηση – διεύρυνση της Λέσχης

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η συνέλευση της Λέσχης Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευρύτερης αναδιοργάνωσης της Λέσχης στη βάση των αναγκών των εργαζομένων, των ανέργων, του λαού.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης αποφασίστηκε η σύσταση επιμέρους ομάδων στο τρίπτυχο στο οποίο κινείται η Λέσχη.

Έτσι θα γίνουν ομάδες Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Επίσης, οι  συνελεύσεις θα γίνονται κάθε μήνα, η επόμενη ορίστηκε για τις 4 Απριλίου, ενώ εκλέχθηκε πενταμελής συντονιστική ομάδα της Λέσχης, η οποία θα αποφασίζει για τρέχοντα θέματα όπως διενέργεια εκδηλώσεων, συνελεύσεων κ.α. έως και τις 4 Απριλίου 2017.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Λέσχης είναι να έρθει σε επαφή με το δήμο Τρικκαίων για τη διερεύνηση δυνατότητας παραχώρησης χώρου στέγασης από τον Δήμο στη Λέσχη.

Τρίκαλα: Ανασυγκρότηση – διεύρυνση της ΛέσχηςΣτο πλαίσιο της ίδιας συνέλευσης, το περασμένο Σάββατο αποφασίστηκε η διοργάνωση  εκδήλωσης στις 26 Μαρτίου με θέμα την πορεία της δίκης της Χρυσής Αυγής και κεντρικό ομιλητή τον Θανάση Καμπαγιάννη δικηγόρο πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α..

Τέλος, η συνέλευση αποφάσισε συναντήσεις και συντονισμό με άλλες οργανώσεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους με στόχο τη διοργάνωση συγκέντρωσης στα Τρίκαλα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος