Τρίκαλα: Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

Με παλμό και μεγάλη συμμετοχή, τα Τρικαλινά εργατικά Σωματεία και φορείς έδειξαν τις δυνάμεις τους χθες και διαδήλωσαν ενάντια στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου, στην απεργιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η κινητοποίηση Σωματείων εργαζομένων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, αλλά και Σωματείων συνταξιούχων και πολιτικών οργανώσεων ήταν εντυπωσιακή, με εκτίμηση για πλέον των 800 ατόμων που διαδήλωσαν, απαιτώντας να αποσυρθεί το νομοσχέδιο. Την κεντρική ομιλία της συγκέντρωσης πραγματοποίησε η πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Κωνσταντίνα Παππή, ενώ τοποθετήσεις έγιναν και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιώργο Τσιάκαλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κεντρικής Ελλάδας, Γιώργο Μπαζιάνα, και τον δημοσιογράφο και μέλος του Επικουρικού Ταμείου της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, Λάζαρο Τσουμένη.

Η διαμαρτυρία των Τρικαλινών ολοκληρώθηκε με πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ανανεώνοντας το ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, με πιο δυναμική αντίδραση. Να σημειωθεί ότι το κάλεσμα που έκανε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων για αντίστοιχη συγκέντρωση έξω από το κτίριο του εργατοϋπαλληλικού φορέα, έπεσε κυριολεκτικά στο κενό, χωρίς καμία συμμετοχή.

Τρίκαλα: Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίουΤρίκαλα: Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίουΤρίκαλα: Δυναμική απεργιακή συγκέντρωση κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος