Τραγωδία στα Τέμπη: 12 οι τραυματίες στα νοσοκομεία – Πέντε παραμένουν σε ΜΕΘ

Δώδεκα είναι συνολικά οι τραυματίες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη την 28η Φεβρουαρίου, που παραμένουν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης. Από αυτούς οι πέντε δίνουν μάχη σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, ο 20χρονος Γεράσιμος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, έχοντας δίπλα του το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου, καθώς η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα σοβαρή. Έξω από την ΜΕΘ, στο πλευρό του, βρίσκονται οι γονείς του, οι οποίοι προσδοκούν ένα θαύμα.

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο παραμένουν για νοσηλεία η Δάφνη (που φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις) και η Ανίσια που φέρει κακώσεις στον θώρακα.

Σε ΜΕΘ νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από αυτά αποσωληνώθηκε.

Στις απλές κλίνες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, νοσηλεύονται επτά άτομα, μεταξύ των οποίων δύο που μόλις χθες βγήκαν νικητές και εξήλθαν από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος