Τουρνουά Beach Volley στο 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Μύλου του Παππά και θα περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, ομιλίες και workshops.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας (#eyy2022), υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και της Unicef.

Εν όψει λοιπόν του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού διοργανώνουν “Τουρνουά Beach Volley” στις 27 και 28  του μηνός στη Δημοτική Πισίνα Νεάπολης (Γήπεδα Beach Volley).

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας καλεί ομάδες της πόλης (αποτελούμενες από 3 έως 5 άτομα), όλους τους νέους ηλικίας από 15 έως 30 ετών και φυσικά όλους όσοι αισθάνονται νέοι να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να συμμετάσχουν στο Τουρνουά: https://docs.google.com/forms/d/1Ts2OW4ZQfAEelMAXEzywC4vBTGglQTfuV7JTTWkZOeg/edit?chromeless=1

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος