To Eργαστήρι Ζωής γιορτάζει τη λήξη της φετινής χρονιάς

Την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του με τίτλο «Η Ζωή Αλλιώς 2026: Από Σταθμό σε Σταθμό», διοργανώνει για τη λήξη της φετινής χρονιάς, το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων (ΕΟΠΑΕ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθει την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 8μ.μ στο Λάογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Λάρισας και τα Τμήματα (παιδικά, εφηβικά, ενήλικα) του Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν στιγμές, δημιουργίες και εμπειρίες από τη φετινή τους διαδρομή, αποχαιρετώντας τη χρονιά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Σημειώνεται ότι η ολοκλήρωση των τμημάτων πριν από τις 15 Ιουνίου, οφείλεται σε προγραμματισμένες τεχνικές εργασίες συντήρησης που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Μανωλάκη, όπου και στεγάζεται το Εργαστήρι Ζωής.

Το Εργαστήρι Ζωής ανανεώνει το ραντεβού΄με τα μέλη τους για την Δευτέρα 31 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τη νέα περίοδο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410 555935.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος