Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς παροτρύνει τους δημότες να εμβολιαστούν με ομόφωνο ψήφισμα

Με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς παροτρύνει τους δημότες Αγιάς να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς με την υπ’ αριθμ. 106/2021 ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:

«Ψήφισμα παρότρυνσης των δημοτών να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό»

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, συναισθανόμενο την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει επιφέρει στις ζωές όλων μας η παγκόσμια πανδημία, με παρρησία αλλά και συναίσθημα ευθύνης, θα ήθελε να προτρέψει αλλά και να παροτρύνει τους συμπολίτες του, στην άμεση ανάγκη εμβολιασμού όλων μας!

Είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης ενός αόρατου εχθρού, και το μοναδικό μέσο επανένταξης μας στην περιβόητη κανονικότητα!

Ας οδηγήσουμε λοιπόν με ασφάλεια τους εαυτούς μας, τις οικογένειες μας, τους φίλους μας, αλλά και όλο τον κοινωνικό μας περίγυρο στην πρωτινή ζωή του!

Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε, επαναφέροντας την ομαλοποίηση στην πολιτιστική, κοινωνική, και “επί το πλείστων” οικονομική ζωή της χώρας μας.

Ας είμαστε λοιπόν όλοι μας αγωγοί, και συνυπεύθυνοι σ’ αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός συνολικά, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να προστατευθούν οι πολίτες από την νόσο και να μειωθούν οι απώλειες εξαιτίας της. Οφείλει να ενισχύσει το σύστημα υγείας σε προσωπικό, κτίρια και μέσα.

Να δημιουργήσει και να στελεχώσει τα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα με το απαραίτητο προσωπικό για την παρακολούθηση και ενημέρωση των εμβολιαζομένων.

Να προχωρήσει στην πρόσληψη εκπαιδευτικών και προσωπικού υγιεινής μαζί με την δημιουργία σύγχρονων σχολικών κτιρίων ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των πρωτοκόλλων ενάντια στον κορονοϊό μαζί με την εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία.

Να διασφαλίσει την πυκνότητα δρομολογίων και τον έλεγχο των μέσων μαζικής μεταφοράς ώστε να αποφεύγεται η υπερπληρότητα και ο κίνδυνος μετάδοσης.

Να προχωρήσει σε πλήρη εξοπλισμό και επάνδρωση των ελεγκτικών μηχανισμών για την τήρηση των πρωτοκόλλων στους εργασιακούς χώρους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η μη εφαρμογή των ανωτέρω εγείρουν τις αμφιβολίες του κόσμου για τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς, ευνοούν τις αντιεπιστημονικές – ανορθολογικές αντιλήψεις.

Σας παρακαλούμε κλείστε τα αυτιά σας στην παραπληροφόρηση.

Κάνουμε όλοι μας το εμβόλιο!»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς

Αγιά 20/09/2021

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος