Το 1ο ΓΕΛ Τρικάλων συγχαίρει τους μαθητές που διακρίθηκαν στους αγώνες ρητορικής

Επάξια εκπροσώπησαν το 1ο ΓΕΛ Τρικάλων στους Διαλυκειακούς Ρητορικούς Αγώνες οι οποίοι διεξήχθησαν στις 6 και 13 Μαρτίου οι μαθητές Ευαγγελία Αθανασίου, Σοφία Αθανασίου, Ιωάννα Γαμβέτα, Όλγα Κάκαρη, Αστέριος Καρακώστας, Βασιλική Μανίκα, Γεωργία-Μαρία Μπρέντα, Ουρανία Παπαχρήστου της Α΄ τάξης, Χριστίνα Βούκια, Λιάνα Δημητρού, Ασημίνα-Μαρία Ζιώγκου, Ιωάννα Πάλλα, Ελένη Ψαρρή της Β΄ τάξης και η Ευαγγελία Μπρέντα της Γ΄ τάξης.

Αξίζει να σημειωθεί η διάκριση στον Προτρεπτικό Λόγο, όπου η μαθήτρια Χριστίνα Βούκια κατέκτησε τη 2η θέση, και η μαθήτρια Ευαγγελία Μπρέντα κατέλαβε την 3η θέση, αποσπώντας θερμά συγχαρητήρια για την επιχειρηματολογία, την εκφραστικότητα και την παρουσία τους.
Η Διεύθυνση του Σχολείου συγχαίρει τις μαθήτριες για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους μαθητές/ριες που συμμετείχαν και εκπροσώπησαν το σχολείο με ήθος και υπευθυνότητα.

Συγχαίρει επίσης τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν και καθοδήγησαν την προσπάθεια των μαθητών, αλλά και την οργανωτική επιτροπή του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων για την άψογη διεξαγωγή των ρητορικών αγώνων καθώς και για τη θερμή υποδοχή των διαγωνιζομένων, των συνοδών εκπαιδευτικών και των κριτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος