Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες στη Γαλήνη και τον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ

Μνημόσυνο για τους 54 πατριώτες, που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Οκτωβρίου 1943 τελέστηκε στη Γαλήνη και τον Πλατύκαμπο, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ.Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες στη Γαλήνη και τον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθυντής του Λυκείου Πλατυκάμπου Ι. Φάκας, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό και κατέθεσαν στεφάνι ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος και ο Περιφερειακός σύμβουλος Γ. Λαδόπουλος, εκ μέρους του Πριφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού.

Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες στη Γαλήνη και τον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ

Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χ. Κέλλας και Ε. Λιακούλη, οι αντιδήμαρχοι Ι. Κουκούτσης, Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης, Αχ. Χατζούλης και Αλ. Χονδρονάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ Θ. Νανούλης και Β. Χατζούλης οι πρόεδροι Κ. Κατσικάρης, Γ. Νταλαμπύρας, και μέλη των Τ.Σ. Γαλήνης και Πλατυκάμπου, εκπρόσωποι του κόμματος «Ελληνική Λύση» Αθ. Παλιοβάιος, του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Λάρισας Συνταγματάρχης Σ. Πατσιούρας , της ΔΙ.ΠΥ.Λ Αντιπύραρχος Αχ. Τσιφούτης, του Α.Τ Κιλελέρ Υπαστυνόμος Α’ Π. Γιαντικίδου, διευθυντές και διδάσκοντες των σχολείων Γαλήνης και Πλατυκάμπου, εκπρόσωποι συλλόγων και οργανώσεων, συγγενείς των θυμάτων και κάτοικοι της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος