Την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία του Στομίου, θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Παιδιά Γυμνασίου και Δημοτικού θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το χορευτικό τμήμα Ομολίου το οποίο θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς. Επιπλέον η Χορωδία του ΠΕΣ Μεταξοχωρίου καθώς και η Φιλαρμονική του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Λαρίσης θα ψάλουν τα κάλαντα μπροστά στο αναμμένο δέντρο.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων οργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι με παιδικές χειροτεχνίες.
Στους παραβρισκόμενους θα προσφέρεται ζεστό κρασί, τσάι, καφές, κακάο, χαλβάς, ψητά κάστανα και διάφορα εδέσματα, προσφορά των γυναικών του χωριού, ενώ στα παιδιά θα προσφερθούν ζαχαρωτά και μπισκότα.
Ένα φαναράκι θα δοθεί ως συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά για να λάμψει μια ευχή από καρδιάς για όλο τον κόσμο.
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να στολίσουν με τα δικά τους στολίδια το χριστουγεννιάτικο δέντρο, και να πάρουν ένα συμβολικό δωράκι από τον Άγιο Βασίλη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος