Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα αποκατάστασης της Περιφέρειας Θεσσαλίας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες σφοδρές βροχοπτώσεις.
Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στα σημεία όπου σημειώθηκαν προβλήματα και επιχειρούν σε δρόμους, ρέματα και αναχώματα προκειμένου να αποδοθούν γρήγορα, ασφαλείς και λειτουργικές οι δημόσιες υποδομές.
Ενδεικτικά, στη Μαγνησία εργασίες αποκατάστασης εκτελούνται στο Καράβωμα, στη Μακρυράχη, στο ρέμα Μάντρας προς Πουρί, στο ρέμα Ιμπραήμ πριν το Πουρί, στον Ξηριά στις Άσπρες Πεταλούδες, στον Κραυσίδωνα στο ύψος της σιδηροδρομικής γραμμής και στην οδό Γιάννη Δήμου μέχρι τον περιφερειακό, αλλά και στη Σκιάθο.
Στα Τρίκαλα εργασίες καθαρισμού έγιναν στην περιοχή του Ζάρκου και του Αγίου Ιωάννη, στη γέφυρα Κλοκωτού και στα αναχώματα της Μεγάρχης, ενώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες στα παράλια της Αγιάς.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος