Θεσσαλία: Eργαστήρι Δικτύωσης του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης για νέες επενδυτικές ευκαιρίες

Με στόχο την επίτευξη συνεργειών και τη δικτύωση μεταξύ θεσμικών φορέων, παλιών και νέων επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της αναζήτησης νέων επενδυτικών ευκαιριών, πραγματοποιείται την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ, το Εργαστήρι Δικτύωσης και συνεργειών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Θεσσαλίας.

Στο εργαστήρι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν θεσμικοί παράγοντες του τουρισμού και του αγροδιατροφικού τομέα, σε μια προσπάθεια τα επενδυτικά κενά που έχουν εντοπιστεί στη Θεσσαλία μετά τον Daniel, να μετατραπούν σε επενδυτικές ευκαιρίες που θα ενισχύσουν την αλυσίδα αξίας των συγκεκριμένων κλάδων. Παράλληλα στο στρογγυλό τραπέζι θα μετέχουν εκπρόσωποι χρηματοδοτικών οργανισμών που μπορούν να ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και να υποστηρίξουν τις επενδυτικές δράσεις, ενώ ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετοί νέοι επιχειρηματίες που μπορούν να αναλάβουν επενδυτικές πρωτοβουλίες σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα έχουν κληθεί να συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, ενώσεων ξενοδόχων και επιχειρήσεων απ’ όλη τη Θεσσαλία, φορέων που ασχολούνται ενεργά με τις μεταφορές προϊόντων και τουριστών και επιχειρηματίες του αγροδιατροφικού τομέα. Στη συζήτηση θα επιχειρηθεί να ανταλλαγούν απόψεις για την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά και για την ένταξη στην αλυσίδα αξίας νέων καινοτόμων επιχειρήσεων που θα καλύψουν τα επενδυτικά κενά, ώστε να ανακάμψει το επιχειρηματικό κλίμα στη Θεσσαλία μετά την περίοδο του Daniel.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος