Τέσσερις συλλήψεις για παράβαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε Λάρισα και Τρίκαλα

Σε τέσσερις συλλήψεις ατόμων στην Αγιά Λάρισας και την Φαρκαδόνα Τρικάλων προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων.Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο ν. Λάρισας συνελήφθησαν δύο άτομα. Συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, ένας ημεδαπός, διότι τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 31ης Ιουλίου, κατελήφθη να λειτουργεί, ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.

Επίσης σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, ένας ακόμη ημεδαπός, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 31ης Ιουλίου, κατελήφθη να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με αναπαραγόμενη μουσική, παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περίοικων.
Τέλος στο ν. Τρικάλων σε περιοχή της Φαρκαδόνας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, τις μεταμεσονύχτιες ώρες της 31ης Ιουλίου, κατελήφθησαν, ως ιδιοκτήτης και ως προσωρινά υπεύθυνη, να λειτουργούν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας σε ώρες κοινής ησυχίας μουσική, μέσω ζωντανής ορχήστρας, αποτελούμενης από μουσικά όργανα, συνδεδεμένα με ενισχυτή και ηχεία, χωρίς σχετική άδεια παράτασης χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων από την αρμόδια Αρχή.
Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και στο προσεχές χρονικό διάστημα σε όλη τη Θεσσαλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος