Τέμπη: Με καταθέσεις ειδικών μαρτύρων συνεχίζεται το ανακριτικό έργο

Τρεις εν ενεργεία Σταθμάρχες καταθέτουν στον Εφέτη ανακριτή

Με τις καταθέσεις τριών εν ενεργεία Σταθμαρχών συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασί στην Λάρισα που αναμένεται να ρίξει φως στις ευθύνες για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου.

Οι τρεις μάρτυρες θεωρείται πως έχουν ειδικές γνώσεις επί του πως λειτουργούσε ο σιδηρόδρομος πριν το δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου. Ο ένας εξ αυτών, εκτελεί χρέη Προϊσταμένου Επιθεώρησης, μετά την προφυλάκιση του Προϊσταμένου Επιθεώρησης που επέβλεπε το προσωπικό του Σταθμού της Λάρισας την περίοδο του δυστυχήματος.

Από τους άλλους δύο που καταθέτουν, μια είναι η Σταθμάρχης που στο παρελθόν είχε την βραδινή βάρδια πριν την αναλάβει ο Σταθμάρχης την μοιραία νύχτα, ενώ ο άλλος είναι Σταθμάρχης που εργάζεται στον Σταθμό της Λάρισας.

Αναμένεται με τις γνώσεις και την εμπειρία τους να φωτίσουν περεταίρω την υπόθεση. Παράλληλα οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν το έργο τους όσον αφορά τις συνθήκες του δυστυχήματος. Το πόρισμά τους αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα.

Την προσεχή εβδομάδα έχει κληθεί να καταθέσει ο δικηγόρος οικογενειών θυμάτων της τραγωδίας κ. Αποστολίδης, ο οποίος έχει καταγγείλει απόπειρα εξαγοράς οικογενειών των θυμάτων, από την Hellenic Train.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος