Τελευταία εσπερίδα της ΔΟΒ για τη βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βαμβακιού στην Καρδίτσα

Array

Η 4η και τελευταία εσπερίδα της ΔΟΒ με θέμα: «Βιώσιμη και ποιοτική καλλιέργεια βάμβακος:  η πορεία της στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω της νέας ΚΑΠ» πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 23/03 και ώρα 18.00 στην Καρδίτσα (Εθνικό Κέντρο Ταξινόμησης Βάμβακος) και οι θεματικές ενότητες αφορούν:

  • Την Εθνική Στρατηγική για το βαμβάκι
  • Την ποιότητα του προϊόντος
  • Τα προγράμματα που υλοποιεί η Διεπαγγελματική στην Ελλάδα και στην Ευρώπη
  • Την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ στη φυτική παραγωγή, με ιδιαίτερη έμφαση στο βαμβάκι
  • Τη θέση του ελληνικού βαμβακιού στη διεθνή αγορά και τις προοπτικές τιμών του προϊόντος για την επόμενη καλλιεργητική χρονιά.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας ποικιλιών που σποροπαράγονται στην Ελλάδα.

Η εσπερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Διεπαγγελματικής για την προώθηση του ελληνικού βαμβακιού ενώ θα παραστεί, μεταξύ εκλεκτών ομιλητών, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Μπαγινέτας.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν τοποθετήσεις και ερωτήσεις από τους παριστάμενους ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΔΟΒ https://hca.org.gr/esperida-karditsa-2022/.

Η είσοδος επιτρέπεται ΜΟΝΟ στους πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες τελευταίου τριμήνου, με ταυτόχρονη επίδειξη ταυτότητας και έντυπου/ηλεκτρονικού πιστοποιητικού ενώ θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα μέτρα λόγω της υγειονομικής πανδημίας (αποστάσεις, χρήση μάσκας κ.λ.π.).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος