Σύσκεψη για τις κλοπές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ στον Δήμο Κιλελέρ

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο δήμαρχος Κιλελέρ κ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου των κλοπών και καταστροφών των μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ από αγροτικές εκμεταλλεύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας του ΔΕΔΔΗΕ Αλεξάνδρος Δήμου και ο Διοικητής  του ΑΤ  Κιλελέρ Αθανάσιος Μπάντης  επιβεβαιώθηκε το γεγονός, ότι έχουν κλαπεί ή καταστραφεί πάνω από 70 μετασχηματιστές, οι οποίοι χρήζουν άμεσης αντικατάστασης. 

Ο  Αναπληρωτής Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε, ότι οι μετασχηματιστές θα αντικατασταθούν σταδιακά και οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου έτσι ώστε οι αγρότες να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στις αρδευτικές τους εγκαταστάσεις, ενώ τόνισε, πως θα εγκατασταθούν σύγχρονα αντικλεπτικά συστήματα στους  μετασχηματιστές.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ ζήτησε από τους αγρότες να καταγγέλλουν  στην αστυνομία τα παραβατικά φαινόμενα όταν αυτά υποπέσουν στην αντίληψή τους και παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη καλύτερης συνεργασίας  του ΔΕΔΔΗΕ με τους αγρότες για την έγκαιρη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των μικροβλαβών ή των διακοπών ρεύματος που παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. 

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Α.Τ. Κιλελέρ τόνισε, ότι οι αγρότες οφείλουν να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία, αλλά και να καταγγέλλουν επώνυμα τις περιπτώσεις κλοπών, ενώ διαβεβαίωσε πως θα αυξηθούν οι περιπολίες των ανδρών του τμήματός του, με στόχο τον περιορισμό ή και την εξάλειψη του φαινομένου των κλοπών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος