Συνεργασία Δήμου Λαρισαίων και συλλόγων για δωρεάν άθληση

Σε μια εξαιρετική συνεργασία προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων με αθλητικούς συλλόγους της πόλης που χρησιμοποιούν αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου για την άθληση των μελών τους. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα και αφορά περίπου 500 παιδιά από τις κοινωνικές δομές του δήμου, τα οποία θα μπορούν να αθλούνται δωρεάν στα προγράμματα των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που για μια ακόμη φορά, ένας τομέας δραστηριότητας , όπως στην προκειμένη περίπτωση, ο αθλητισμός συνδέεται άμεσα με την κοινωνική πολιτική που ασκεί και θέλει να μεγαλώσει ο δήμος”. Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης για την προσπάθεια που γίνεται και ανεβάζει επίπεδα το αθλητισμό της πόλης.

Συνεργασία Δήμου Λαρισαίων και συλλόγων για δωρεάν άθληση
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος των αθλητικών συλλόγων της πόλης Κώστας Μπαζάκης τόνισε ότι “Κάναμε αποδεκτή την πρόταση της δημοτικής αρχής για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών που θέλουν να αθληθούν γιατί με τον τρόπο αυτό δείχνουμε και τον κοινωνικό μας χαρακτήρα”.

Συνεργασία Δήμου Λαρισαίων και συλλόγων για δωρεάν άθληση
Στα διαδικαστικά ζητήματα για την ένταξη των παιδιών στα αθλητικά προγράμματα των συλλόγων αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Δεληγιάννης που ζήτησε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού για να ενημερωθούν για τα κοινωνικά κριτήρια που ισχύουν για τη δωρεάν άθληση τους στα σωματεία, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας σημείωσε πως η ΔΗΚΕΛ θα είναι αρωγός σε αυτή τη συνεργασία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος