Λάρισα: Συνελήφθησαν δυο άτομα με μισό κιλό κάνναβη

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ δύο άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο ένας δράστης, από το σπίτι του εκλάπη μια τσάντα με χρηματικό ποσό, πράξη για την οποία κατηγόρησε τον δεύτερο συλληφθέντα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του δευτέρου και εκείνος τους παρέδωσε αυτοβούλως, δύο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 491,5 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δεύτερος δράστης μαζί με ένα ακόμη άτομο το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, μπήκαν στο σπίτι του πρώτου και αφαίρεσαν πέντε γυάλινα βάζα που περιείχαν την κατασχεθείσα ποσότητα ναρκωτικών. Τα βάζα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κενά, με υπολείμματα κάνναβης, σε κάδο απορριμμάτων

Κατασχέθηκαν επίσης από τους αστυνομικούς ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ και δυο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος