Συνελήφθη ζευγάρι στην Λάρισα με 5.660 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων

Συνελήφθησαν χθες  το μεσημέρι σε περιοχές της Λάρισας και του Τυρνάβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας,  μία γυναίκα και ένας άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθη ζευγάρι στην Λάρισα με 5.660 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρωνΕιδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για κατοχή και διάθεση λαθραίων καπνικών προϊόντων από τους δράστες, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι τη γυναίκα  να κινείται με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στην πόλη της Λάρισας και την ακινητοποίησαν. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40  πακέτα τσιγάρων και 15  συσκευασίες καπνού των50 γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Επίσης  σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του  δράστη, σε περιοχή του Τυρνάβου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη και κατασχέθηκαν 5.620 πακέτα τσιγάρων και 755 συσκευασίες καπνού, των 50γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος