Συνελήφθη μέσα σε μίνι μάρκετ την ώρα που έκλεβε χρήματα

Την ώρα που βρισκόταν μέσα σε μίνι μάρκετ της Λάρισας για να κλέψει χρήματα, αφού προηγουμένως είχε σπάσει την τζαμαρία, συνελήφθη χθες βράδυ 18χρονος.

Ο δράστης νωρίτερα είχε κλέψει δίκυκλη μοτοσυκλέτα με την οποία κατευθύνθηκε προς το κατάστημα. Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Αμεσης Δράσης , ο δράστης εντοπίστηκε, μέσα στο μινι μάρκετ και ακινητοποιήθηκε, ενώ είχε πάρει χρηματικό ποσό 161 ευρώ.

Από τις έρευνες των Αστυνομικών προέκυψε ότι πριν πέντε ημέρες με τον ίδιο τρόπο είχε μπει σε άλλο μίνι μάρκετ και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, ενώ δυο συνεργοί του και συγκεκριμένα ανήλικος ημεδαπός και ένα άλλο άγνωστο άτομο, τον περίμεναν έξω από το κατάστημα, κατοπτεύοντας τον χώρο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος