Μια συναυλία γεμάτη με ηχοχρώματα ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, θα προσφέρουν μουσικοί και μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου.
Η Μικτή Χορωδία, η Φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, το σύνολο ξύλινων πνευστών «Ο ήχος ως έχει» και πολλοί μουσικοί, γνωστοί στο κοινό της πόλης, όπως η Σιοπούδη Ιωάννα, Καβαλλιεράτος Σπύρος, Έξαρχος Νίκος, Κουτή Ελένη κ.α. θα παίξουν με σκοπό τα έσοδα της συναυλίας να δοθούν για την επισκευή της αίθουσας «Γιώργος Χατζηνίκος» στο χτυπημένο από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, Χόρτο Νοτίου Πηλίου.
Το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας δείχνει για ακόμη μια φορά το μεγάλο κοινωνικό του έργο, την ευαισθησία του και την αλληλεγγύη στις περιοχές που επλήγησαν.
Η συναυλία αποτελεί συνδιοργάνωση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και του Φεστιβάλ Χόρτου.
Είσοδος 10€.
Εισιτήρια: Public Ticketshttps://www.more.com/music/synauliagiatohorto/
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος