Συνάντηση του δημοτικού συμβουλίου νεολαίας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών

Συνάντηση ενημέρωσης με την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, πραγματοποίησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του μήνα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.
Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο μιας διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη στα γραφεία του Συλλόγου, αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα παραγωγικός διάλογος σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, καθώς και για το πολυσήμαντο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας από το 2006 όπου και ιδρύθηκε.
Επίσης, στη συζήτηση αναπτύχθηκε και η σημαντικότητα των απαραίτητων ενεργειών που πρέπει να ληφθούν για την έγκαιρη πρόληψη, την καλύτερη διάγνωση και την καταπολέμηση της ασθένειας του καρκίνου.
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, Παύλο Χατιλάρη και την Πρόεδρο του Συλλόγου, Ιωάννα Καραβάνα, η αρχή μιας παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος