Συνάντηση του δημάρχου Τεμπών με την υφ. Παιδείας Ζ. Μακρή

Συνάντηση με την υφυπουργό Ζέττα Μακρή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων πραγματοποίησε ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Γ. Μανώλης, στο πλαίσιο της οποίας, ο δήμαρχος παρουσίασε στην υφυπουργό μια συνοπτική εικόνα της κατάστασης των σχολικών κτιριακών υποδομών του Δήμου Τεμπών και της λειτουργίας αυτών.

Ο κ. Μανώλης κατέθεσε τις ενστάσεις της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την λειτουργία ΔΥΕΠ στο Γυμνάσιο – Λύκειο Πυργετού.

Στη συνάντησή τους, αναφέρθηκαν στην εξέλιξη της Πανδημίας του COVID-19, αλλά και σε θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Η συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι κ. Κ. Ζαρδούκας και κ. Αθ. Καραναστάσης, έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε μια σειρά θεμάτων και αναγκών για την άρτια λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Τέλος, ο κ. Μανώλης ευχήθηκε την Υπουργό καλή επιτυχία στην αποστολή της και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Δήμο Τεμπών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ