Συνάντηση της Κοινότητας του WordPress στο Πάρκο Καινοτομίας Joist

Δυναμικά επιστρέφει μετά από 2 έτη απουσίας από τις δια ζώσης συναντήσεις το WordPress Larissa Meetup. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι, το WordPress Larissa meetup, ξαναπαίρνει σάρκα και οστά στους χώρους του Πάρκου Καινοτομίας Joist στη συμβολή των οδών Βαλτετσίου & Τριπόλεως.

Οι διοργανωτές του 19ο WordPress Larissa Meetup, θα μιλήσουν για την Ελληνική Κοινότητα του WordPress και τους τρόπους να συνδεθείς μαζί της αλλά και να συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις της και ακόμη θα συζητήσουν για το επερχόμενο WordCamp Europe 2023 που θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2023.

Συνάντηση της Κοινότητας του WordPress στο Πάρκο Καινοτομίας Joist

Στην συνάντηση ο Βαγγέλης Παπαϊωάννου, θα κάνει μια “Εισαγωγή στο Gutenberg και το Full Site Editing”.

Ο Βαγγέλης είναι Full-stack Developer με ενασχόληση την ανάπτυξη Web & Mobile εφαρμογών. Τα τελευταία χρόνια ζει στη θεσσαλονικη απ όπου κι εργάζεται remotely. Δυσλεκτικός, δρομέας κι ενεργό μέλος της κοινότητας του WordPress.

Ο Πάνος Κουκούλης, θα μιλήσει για τα “5+5 must-have WooCommerce plugins για το eshop σου”, για να κάνεις τη ζωή και τη δουλειά σου πιο εύκολη. Ο Πάνος Κουκούλης είναι Creative Director & Business Admin σε μια μεγάλη πλειάδα ελληνικών εταιρειών αλλά και επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Συνάντηση της Κοινότητας του WordPress στο Πάρκο Καινοτομίας Joist

Ιδρυτής της εταιρείας Simplyfine, με 13 έτη εμπειρίας σε WordPress & WooCommerce, συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις στην ελληνική κοινότητα του WordPress.
Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος