Συνάντηση Καραλαριώτου με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης

«Η Λάρισα είναι μια πόλη που “γεννά” αθλητές. Στόχος μας είναι να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα του αθλητισμού, ώστε η Λάρισα να καταστεί σημείο αναφοράς για διεθνείς και πανελλαδικές διοργανώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα ενισχυθεί η εξωστρέφεια της πόλης και σε αυτόν τον τομέα», σημείωσε η υποψήφια δήμαρχος, Ρένα Καραλαριώτου.

Στη συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας, η κ.Καραλαριώτου αναφέρθηκε στις κύριες κατευθύνσεις στις οποίες εστιάζει το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά»: σχεδιασμός-υλοποίηση προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού, τη σωστή διαχείριση των αθλητικών υποδομών, τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, τη στήριξη των αθλητικών συλλόγων και τη διοργάνωση διεθνών και πανελλαδικών αθλητικών διοργανώσεων με σκοπό την ενίσχυση της εξωστρέφειας της Λάρισας.
Συνάντηση Καραλαριώτου με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης
Από την πλευρά της ΕΣΠΕΚΕΛ, τα μέλη της διοίκησης έθεσαν στην υποψήφια δήμαρχο τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως, μεταξύ άλλων, η συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων για τις αθλητικές διοργανώσεις, η παραχώρηση του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου, επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου για τους αγώνες της Ένωσης, καθώς και η κατάλληλη αναδιαμόρφωση των γηπέδων beach volley στη συνοικία της Ν.Πολιτείας, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται και τον χειμώνα.
Στη συνάντηση μετείχαν από την πλευρά της ΕΣΠΕΚΕΛ ο πρόεδρος, Αστέριος Πατσιαούρας, ο γενικός γραμματέας, Βασίλειος Ακριβούλης, ο ταμίας Ιωάννης Χρυσόπουλος και το μέλος Βασίλης Τίκας, ενώ την κ.Καραλαριώτου συνόδευε ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και υποψήφιος της δημοτικής παράταξης “Λάρισα Μπροστά”, Βασίλης Παπαδημητρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος