Συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο της Λάρισας

Μπροστά από την είσοδο του δημαρχείου Λάρισας άπλωσαν το ματωμένο πανί, αλλά και λίγα τούβλα από τον μοιραίο τοίχο όπου ο άτυχος νέος έχασε άδικα την ζωή του.Συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο της Λάρισας
Η διαμαρτυρία φίλων, συμφοιτητών και απλών πολιτών είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς με την κίνηση τους ήθελαν να θέσουν προ των ευθυνών τον δήμο που δεν έκανε κάτι για το συγκεκριμένο σπίτι και όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να σταματήσουν την ανευθυνότητα για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Με αναμμένα κεριά δίπλα από το ματωμένο πανί δημιούργησαν το “ΝΙΚΟΣ”.

Συμβολική διαμαρτυρία μπροστά από το δημαρχείο της Λάρισας
Όπως, τόνισαν οι φίλοι του, ” ο Νίκος δεν γυρίζει πίσω. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους υπεύθυνους, να σταματήσουν να είναι ανεύθυνοι. . Όχι άλλη ανευθυνότητα σε αυτή τη χώρα. Φτάνει. Για τα παιδιά μας. Για τις ζωές μας. Για τον πολιτισμό μας”.
Ακόμη επεσήμαναν: “Πόσο θλιβερό είναι να υπάρχει δίπλα από έναν ολοκαίνουργιο δρόμο που κόστισε εκατομμύρια ευρώ ένα παμπάλαιο κτήριο που έφτασε να κοστίζει μια ζωή. Όσο ξαφνικό και αν ήταν το γεγονός στην πραγματικότητα χτιζόταν με κάθε μέρα μη μέριμνας που περνούσε”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος