Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στο Συνέδριο της ΕΕΠΕΚ

Ο Δήμος Λαρισαίων στο πλαίσιο του προγράμματος “Λάρισα-Πόλη που Μαθαίνει” θα είναι παρών και συνδιοργανωτής του 8ου διεθνούς συνεδρίου της ΕΕΠΕΚ για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας που υλοποιείται για άλλη μια φορά στην πόλη της Λάρισας στις 14-16 Οκτωβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα υλοποιηθεί διαδικτυακό στρογγυλό τραπέζι, ανοιχτό στο κοινό με το επίκαιρο θέμα “«Η συμβολή και σημασία της εκπαίδευσης στην καλλιέργεια του ζητήματος της ειρήνης μεταξύ των λαών»  και με την παρουσία αξιόλογων ομιλητών από όλη την Ελλάδα: κ.κ. Νικολάου Γιώργος, Καθηγητής Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γκόβαρης Χρήστος, Καθηγητής Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πουλόπουλος Χαράλαμπος, Καθηγητής Κοινωνικής Εργασίας και Πρόεδρος στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Μαρούδα Μαρία Ντανιέλλα, Επικ. Καθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου /Ανθρωπιστικού Δικαίου, Πάντειο Πανεπιστήμιο – Έδρα ΟΥΝΕΣΚΟ για την Δημοκρατία, Ειρήνη, Δικαιώματα του Ανθρώπου. Η πόλη της Λάρισας θα  εκπροσωπείται στο τραπέζι από τον κ. Δεληγιάννη Δημήτρη, Αντιδήμαρχο Διοίκησης Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – Μέλος Σ.Ε.Π. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ενώ συντονίστρια θα είναι η κ. Παπαδημητρίου Άρτεμις, Σ.Ε.Ε. ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας – μέλος της Επιστημονικης Ομάδας του Πανεπιστημίου των Πολιτών Λάρισας.

Το στρογγυλό τραπέζι θα υλοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, ώρες 7:30μμ. – 9:30μμ. Για την παρακολούθηση του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθήσουν  τον παρακάτω σύνδεσμο: https://synedrio.eepek.gr/el/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος