Λάρισα – Σύλλογος Γονέων: “Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό σε βάρος εκπαιδευτικών του 11ου δημοτικού” (video)

Παράσταση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας πραγματοποίησαν σήμερα γονείς και εκπαιδευτικοί μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λάρισας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης, ζητώντας τη λήψη μέτρων για να κυλήσει ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία.

Πάντως το προχθεσινό περιστατικό με τον προπηλακισμό τριών εκπαιδευτικών από μαινόμενο γονέα στο σχολείο δεν είναι το μοναδικό, όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου κ. Ι. Μόκα.

Λάρισα – Σύλλογος Γονέων: “Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό σε βάρος εκπαιδευτικών του 11ου δημοτικού” (video)
Οπως ανέφερε η κ. Μόκα, πέντε συνολικά περιστατικά έχουν σημειωθεί στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα σε βάρος εκπαιδευτικών, με το προχθεσινό να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού ένας εκ των δασκάλων μετέβη για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να του γίνουν και ράμματα, όπως εξήγησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Αυτό που ζητά ο Σύλλογος Γονέων, όπως ανέφερε η κ. Μόκα είναι να εξελιχθεί ομαλά και χωρίς παρατράγουδα η εκπαιδευτική διαδικασία και να υπάρχει φύλαξη σε 24ωρη βάση στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα για να αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις και είσοδος εξωσχολικών.
Λάρισα – Σύλλογος Γονέων: “Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό σε βάρος εκπαιδευτικών του 11ου δημοτικού” (video)
Προς αυτή την κατεύθυνση η κ. Μόκα, ζήτησε την συνδρομή τόσο του δήμου Λαρισαίων, όσο και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με αρμόδια στελέχη του δήμου. Το παρών στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδωσε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Λάρισας κ. Δ. Παπαποστόλου, ενώ υπενθυμίζεται ότι για το συγκεκριμένο συμβάν με τον προπηλακισμό των τριών εκπαιδευτικών έχει διαταχθεί ΕΔΕ από το υπουργείο Παιδείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος