Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων εν όψει των Χριστουγέννων, διοργανώνει δράση συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, μοναχικούς πολίτες, ηλικιωμένους και αστέγους, με στόχο να μη μείνει κανένας συνάνθρωπός μας μόνος του αυτές τις γιορτές, προσφέροντάς τους στιγμές χαράς και αγάπης.
Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στηρίζοντας το έργο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των Βιβλιοθηκών τους και προσφέροντας χαρά στα παιδιά, διοργανώνει δράση συλλογής βιβλίων και παραμυθιών. Δώσε ξανά ζωή στο βιβλίο που διάβασες και αγάπησες. Χάρισε το και μοίρασε χαμόγελα.
Η δράση και για την συλλογή τροφίμων και για τα βιβλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ταχυδρομείου από τις 11:00 έως τις 13:30 και από τις 18:00 έως τις 20:00.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος