Συλλήψεις 12 ατόμων σε Τρίκαλα και Φάρσαλα σε αστυνομική επιχείρηση

Συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν, χθες (24-04-2024), σε περιοχές των Τρικάλων και των Φαρσάλων, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, στα Τρίκαλα, ελέγχθηκαν 120 άτομα, · ελέγχθηκαν 65 οχήματα, προσήχθησαν 16 άτομα, και συνελήφθησαν 8 άτομα, εκ των οποίων ένα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ένα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ένα για εμπορία ανθρώπων (εξώθηση ανήλικου σε επαιτεία), τέσσερις για ανυποταξία και μία για στέρηση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Επίσης βεβαιώθηκαν 30 τροχονομικές παραβάσεις, ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα και κατασχέθηκαν 10 ναρκωτικά δισκία, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, μία απομίμηση όπλου – ρέπλικα, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι & -4ευρώ σε κέρματα.

Στα Φαρσαλα ελέγχθηκαν 83 άτομα, 72-οχήματα, προσήχθησαν 5 άτομα και συνελήφθησαν 4 άτομα, εκ των οποίων τρεις για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας ενός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για κλοπή, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών. Επίσης βεβαιώθηκαν 10 τροχονομικές παραβάσεις. Οι αστυνομικές δράσεις που στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας-παραβατικότητας και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος