Συλλαλητήριο διοργανώνει αύριο το ΕΚΛ

Array

Την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις ζητά το Εργατικό Κέντρο Λάρισας το οποίο διοργανώνει συλλαλητήριο αύριο Πέμπτη στις 8μ.μ στη κεντρική πλατεία και απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζόμενους, αγρότες και αυτοαποασχολούμενους

Όπως τόνισε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γιάννης Σκοκας “το νομοσχέδιο έρχεται να επιβάλλει τους όρους, τα μέρη και το περιεχόμενο που θα έχει μια διαδήλωση. Εισάγει απαγορεύσεις με βάση «το σκοπό» της συγκέντρωσης, σε συνδυασμό με τον αριθμό των συγκεντρωμένων. Ανάγει σε ιδιώνυμο αδίκημα και θα καταζητούνται οι συμμετέχοντες σε «απαγορευμένη» συγκέντρωση-διαδήλωση και τέλος δίνει τη δυνατότητα στην αστυνομία να μπορεί να αποφασίζει την απαγόρευση μέχρι και στο παρα πέντε»

Τον κ. Σκόκα πλαισίωναν ο αντιπρόεδρος του ΕΚΛ Πάρις Λιόλιος, ο πρόεδρος των συνταξιούχων Θαν. Κουμαντζέλης και ο πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας Ρίζος Μαρούδας οι οποίο τόνισαν με έμφαση πως «οι εργαζόμενοι θα ματαιώσουν κάθε σκέψη και προσπάθεια που έχει στόχο να βάλει τους αγώνες τους στο γύψο».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος