Συγκίνηση και δάκρυα για την 19χρονη Κλαούντια στην παρέλαση της Λάρισας

Μια γυναικεία φιγούρα ξεχώριζε ανάμεσα στον κόσμο που παρακολουθούσε την παρέλαση για την εθνική μας επέτειο, σήμερα στη Λάρισα.

Ήταν η μητέρα της 19χρονης Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών μαζί με άλλους 56 συνανθρώπους μας.

Στο ένα χέρι κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο, στο άλλο μια κόλλα χαρτί που έγραφε δικαιοσύνη. Με δάκρυα στα μάτια παρακολουθούσε την παρέλαση των μαθητών και το μυαλό της πετούσε ψηλά στην κόρη της που τόσα χρόνια την καμάρωνε να παρελαύνει ως σημαιοφόρος του σχολείου της, σ αυτό τον ίδιο δρόμο.

Με τη λήξη της παρέλασης κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων. Οι λυγμοί και το παράπονο της ξεχύθηκαν, άλλωσε της λείπει, όπως λέει τόσο πολύ το παιδί της.

Ζητά να δει τον υπουργό Δημ. Παπαστεργίου ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις. “Κάντε το καθήκον σας, ζητώ δικαιοσύνη για την κόρη μου που έγινε άγγελος και σας βλέπει από ψηλά” λέει η χαροκαμένη μάνα και εκείνος την αγκαλιάζει προσπαθώντας να την παρηγορήσει. Λίγο αργότερα σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κάνει λόγο για την κοινή απαίτηση για “ομόνοια, ευημερία και δικαιοσύνη”.

Δίπλα στη μητέρα της Κλαούντια έσπευσαν και ο περιφερειάρχης Λάρισας Δ. Κουρέτας αλλά και ο δήμαρχος Αθ. Μαμάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος