Στον Τύρναβο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Στη Λάρισα βρίσκονταν χθες, επικεφαλής κυβερντητικού κλιμακίου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ο οποίος και είχε σειρά επαφών με αρχές, φορείς  της αυτοδοίκησης και κομματικά στελέχη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε και τον Τύρναβο, όπου ο  δήμαρχος Γιάννης Κόκκουρας τον ξενάγησε στην νέα κεντρική πλατεία της πόλης του  Τυρνάβου και τον ενημέρωσε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου

Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεναγήθηκε στην νέα κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου και ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου.

Ο υπουργος δήλωσε  εντυπωσιασμένος από το έργο και τόνισε πρόκειται για  «ένα εξαιρετικό έργο που αλλάζει το αστικό τοπίο». Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα  για την απόφαση  και  την υλοποίηση  του έργου

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Κόκουρας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για τα θερμά του λόγια μα κυρίως, όπως είπε  “για το διαρκές και αγνό ενδιαφέρον του για τον Τύρναβο”

Τον υπουργό συνόδευαν   οι βουλευτές   Μαξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και  Στέλλα  Μπίζιου, ο περιφερειάρχης Κ.Αγοραστός  καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και φορέων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος