Στον Δήμαρχο Ελασσόνας ο πρωταθλητής Ελλάδος στίβου ΑμεΑ Δ. Καφές

Τον Δημήτριο Καφέ, που κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια σε ακόντιο και σφαίρα, συνάντησε στο δημαρχείο Ελασσόνας ο δήμαρχος, Νίκος Γάτσας, για να τον συγχαρεί για τις επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2020, το οποίο διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ στην Αθήνα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου, με τη συμμετοχή 450 αθλητών και αθλητριών.

Ο κ. Καφές είναι αθλητής του Α.Σ.Α.με.Α Λημναίοι Καστοριάς, διαγωνίζεται στην κατηγορία F-57, και έχει συμμετοχή σε πάρα πολλούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια με πολλές διακρίσεις και πολλά μετάλλια.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τον Ελασσονίτη αθλητή για την επίσκεψη και του μετέφερε τα συγχαρητήρια της δημοτικής αρχής για τις επιτυχίες του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι παρακολουθεί τη διαδρομή του ως αθλητή και πρωταθλητή, και ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο κ. Καφές ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρόσκληση και τη στήριξη, και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να παρακινεί νέα παιδιά να συμμετέχουν και να αθλούνται, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές ΑμεΑ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος