Στο συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας κι ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων-Εμποροϋπαλλήλων ν. Λάρισας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας συμμετέχει στο συλλαλητήριο, που διοργανώνει την Παρασκευή 4 Μαρτίου, ώρα 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Έχουν συμπληρωθεί 2 χρόνια πανδημίας με περισσότερους από 25000 νεκρούς και η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Αντίθετα νομοθετεί την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του και μετατρέπει τον ασθενή σε πελάτη, εγκαταλείποντας τον στα νύχια του κάθε κλινικάρχη.

Μέσω του «Ταμείου Ανάκαμψης» πάλι μοιράζονται δισεκατομμύρια ευρώ στους επιχειρηματικούς ομίλους ενώ η ακρίβεια έχει τσακίσει τον λαό. Η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει το έργο των προηγούμενων, διατηρώντας τον ονομαστικό βασικό μισθό καθηλωμένο και απαγορεύοντας τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις συνεχίζει να δαπανά δις ευρώ, δηλαδή τα λεφτά των φόρων που πληρώνει ο λαός, για αγορές όπλων, υποκρινόμενη ότι είναι για την προστασία της πατρίδας και στη συνέχεια προσφέρει αυτά τα όπλα για χρήση στους πολέμους του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, των ΗΠΑ και στην υπηρεσία των συμφερόντων των πολυεθνικών.

Για να αλλάξει αυτή η κατάσταση χρειάζεται να αντιδράσουμε, να σηκωθούμε από τον καναπέ και  να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε οργανωμένα, συλλογικά.

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο, να δυναμώσει τον αγώνα συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Μάρτιου, ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία.

 

Το Δ.Σ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος