Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Επικοινωνία Αγοραστού με τον πρόεδρο της Κάισερισπορ

Τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας, που χτυπήθηκε από τον φονικό εγκέλαδο, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στο Λαρισαίο ποδοσφαιριστή της Κάισερισπορ Δημήτρη Κολοβέτσιο, σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος περιέγραψε στον Περιφερειάρχη τα όσα τρομακτικά έζησε κατά τη διάρκεια του σεισμού και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει ο τουρκικός λαός, επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσης στήριξης των σεισμοπαθών.

Με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κώστα Αγοραστού με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Κάισερισπορ Αli Camli, στη διάρκεια της οποίας ο Περιφερειάρχης εξέφρασε την συμπαράσταση του θεσσαλικού λαού στους γείτονες, ενώ εξετάστηκαν όλοι οι πιθανοί τρόποι βοήθειας, με προτεραιότητα στη συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των πρώτων βασικών αναγκών.

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Επικοινωνία Αγοραστού με τον πρόεδρο της Κάισερισπορ

Ο κ. Αli Camli ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για το άμεσο και έμπρακτο ενδιαφέρον και τον κάλεσε, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να επισκεφτεί την Καισάρεια. Ο Περιφερειάρχης ανέλαβε ήδη πρωτοβουλία για την συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (φάρμακα, τρόφιμα μεγάλης διάρκειας, παιδικές τροφές), ενώ πρόκειται να παρέμβει στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδος για τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα κατατεθούν σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Κώστας Αγοραστός ευχαρίστησε τον Δημήτρη Κολοβέτσιο για την επίσκεψη και δεσμεύτηκαν να παραμείνουν σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας το επόμενο διάστημα για το συντονισμό της παροχής βοήθειας στους σεισμόπληκτους της γείτονας χώρας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος