Στο Δημαρχείο Μουζακίου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή (16/05), ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο Δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης υποδέχθηκε τον Υπουργό στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Μουζακίου, όπου πραγματοποιήθηκε “κλειστή” σύσκεψη με Δημάρχους και Διευθυντές Αστυνομικών Υπηρεσιών.
Το “παρών” έδωσαν οι Δήμαρχοι: Καρδίτσας, Σοφάδων, Φαρσάλων και Παλαμά, Διευθυντές Αστυνομικών Υπηρεσιών, Διευθυντές ΔΕΔΗΕ και Εισαγγελείς.
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρέθηκε στο Μουζάκι για να συζητήσουμε από κοντά μείζονα θέματα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στη Θεσσαλία και ψάχνει να βρει λύσεις στα προβλήματά μας ώστε να έχουν οι κάτοικοι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου, κ.Θεοφάνης Στάθης.
Πριν το τέλος της επίσκεψης, η οποία έγινε σε ένα πολύ θερμό κλίμα, ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης μετέβη στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Μουζακίου, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο κ. Στάθη και τον Διοικητή της Σχολής κ. Ιωάννη Τσιώλη, και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις εγκαταστάσεις. Εκεί ο κ. Στάθης έκανε προτάσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της Σχολής.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος