Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στελέχη της Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων

Ενημερωτική συνάντηση δικτύωσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Νομού Λάρισας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε η ευκαιρία στα στελέχη και των δύο Δομών να ανταλλάξουν απόψεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου , τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται , προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών που πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.

Την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων Ν. Λάρισας εκπροσώπησαν η Ψυχολόγος κ. Μ. Βαρσάμη και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Αν. Κερμελίδη Αντωνία οι οποίες τόνισαν ότι θα υπάρχει συνεργασία όποτε χρειαστεί. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος