Στις «αγωνιστικές επάλξεις» βρίσκονται από χθες πρωί της και οι αγρότες του Δήμου Φαρκαδόνας, διεκδικώντας τα αυτονόητα, δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις για τις ζημιές που έχουν υποστεί από την κακοκαιρία “Ντάνιελ” και “Ελίας” και «το δικαίωμα στην επιβίωση, παραμονή στην εργασία και στα χωριά τους», όπως σημειώνουν οι ίδιοι.
Σήμερα στο Ζάρκο βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Κώστας Τζάλλας για να συζητήσουν και να συντονίσουν τον αγώνα τους. Οι αγρότες στο Ζάρκο παράταξαν τρακτέρ έμπροσθεν της ταβέρνας “Εξοχικό”, προκειμένου την Τετάρτη με κομβόι να κατευθυνθούν στη Λάρισα για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση η να στήσουν το δικό τους μπλόκο στην Εθνική Οδό Λάρισας -Τρικάλων. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν σήμερα (21/1) το βράδυ, οπότε θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το πλαίσιο των κινητοποιήσεων.
Τέλος, σήμερα το βράδυ η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στην Αγιά για να συζητήσουν με τους αγρότες της περιοχής σχετικά με την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της 24ης Ιανουαρίου που προβλέπει κάθοδο των τρακτέρ στην Εθνική Οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της Νίκαιας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος