Στο Δημαρχείο της Λάρισας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος πόλο κορασίδων

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο κορασίδων (Κ16) που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξάγεται στη Λάρισα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης , ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.  

Τα κορίτσια της Εθνικής, το προπονητικό team και παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, πέρασαν την πόρτα του Δημαρχείου, πριν την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για σήμερα, με τον δήμαρχο να καλωσορίζει την αποστολή της Εθνικής.

Στο Δημαρχείο της Λάρισας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος πόλο κορασίδων

Ο Απ. Καλογιάννης ευχήθηκε καλή πορεία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και εξέφρασε την ελπίδα η Εθνική μας να βρεθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος στο βάθρο των μεταλλίων. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία των Λαρισαίων στους αγώνες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητριών όλων των ομάδων και κυρίως της Εθνικής Ελλάδος.

Οι παίκτριες της εθνικής δώρισαν στον δήμαρχο μια μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ από τα μέλη της αποστολής τονίστηκε η ιδιαίτερη σημασία της μεγάλης συμμετοχής των Λαρισαίων στις κερκίδες του Ανοικτού κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας.

Στο Δημαρχείο της Λάρισας η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος πόλο κορασίδων

Σημειώνεται πως η επίσκεψη της Εθνικής κορασίδων στο Δημαρχείο, συνέπεσε με την παρουσία παιδιών που μετέχουν στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη». Όπως ήταν φυσικό, τα παιδιά αποθέωσαν την εθνική ομάδα, με την ιαχή «ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ» να αντηχεί στους διαδρόμους του Δημαρχείου.

Στο Δημαρχείο βρέθηκαν εκ μέρους της ΚΟΕ, το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του ΝΟΛ κ. Γιώργος Κατσαντώνης, ο αρχηγός της αποστολής  και  υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος, ο προπονητής Γιώργος Τσόκας και η βοηθός του Άννα Χατζηγιωργάκη και οι παίκτριες Κωνσταντοπούλου Ευτυχία, Μπεκρή Αναστασία, Πιοβάν Νίκη, Μπέτα Ελένη, Δρακωτού Δέσποινα, Μαργαρίτη Κασιάννα- Μαρία, Κλαψιανού Ασημίνα, Γαλανοπούλου Θεοφανία, Καραμπέτσου Αριάδνη-Παντελία, Παπαδοπούλου Μαρία-Αλεξάνδρα, Φουράκη Ασπασία, Κανελλοπούλου Ιωάννα και Κοβάτσεβιτς Ευσταθία-Νεφέλη.

Ο Απ. Καλογιάννης προσέφερε στους υπευθύνους της αποστολής και στις παίκτριες αναμνηστικά δώρα του Δήμου Λαρισαίων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος