Στις πληγείσες καλλιέργειες στο Δαμάσι ο δήμαρχος Τυρνάβου και ο προϊστάμενος του ΕΛΓΑ

Τις πληγείσες από την πρόσφατη χαλαζόπτωση  περιοχές του Δαμασίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο του  ΕΛΓΑ Λάρισας, Σπύρο Σπυροπουλο, τον  αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέα Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, Χρήστο Τσιτσιρίγκο και τον Προϊστάμενο Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτριο Σταυρίδη.

Όπως διαπίστωσαν η ζημιά για τους παραγωγούς είναι μεγάλη και προκειμένου  να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες όσον το δυνατό νωρίτερα, αποφασίστηκε πως από τη  Δευτέρα και την Τρίτη 5-6 Σεπτεμβρίου, από 09.00 έως 16.00, υπάλληλος του Δήμου Τυρνάβου θα βρίσκεται στην Κοινότητα Δαμασίου για να παραλαμβάνει τις αιτήσεις για τις ζημιές.

Αύριο κλιμάκιο του ΕΛΓΑ  θα επισκεφθεί πληγείσες καλλιέργειες και στον Τύρναβο.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τυρνάβου τόνισε πως “διαπιστώθηκαν σημαντικές ζημίες και θα πρέπει να υπάρξουν δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις. Παράλληλα επανέλαβε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στους αγρότες της περιοχής προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος