Στήριξη του Δήμου Λαρισαίων σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία

Tις ευχαριστίες τους στη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο Λαρισαίων εξέφρασαν στο δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη εκπρόσωποι αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων που μετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα και στηρίχθηκαν οικονομικά για τις μετακινήσεις τους από το Δήμο.

Συγκεκριμένα στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκαν εκρόσωποι της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, του ΝΟΛ, της ομάδας πόλο γυναικών και του ΗΡΑΚΛΗ Λάρισας

ο κ. Καλογιάννης από την πλευρά του τόνισε πως “η δημοτική αρχή είναι πάντα ανοικτή σε συνεργασίες και συνέργειες με τους φορείς της πόλης σε όλα τα επίπεδα, συμπληρώνοντας και ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίζει να στηρίζει τα σωματεία αθλητισμού στην πόλη. Τέλος ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για την πορεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας καθώς και για την προοπτική ίδρυσης Αθλητικού οργανισμού του Δήμου.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ