Στη Βουλή φέρνει αίτημα των Λαρισαίων εμπόρων ο Κ. Βελόπουλος

Με ερώτησή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος μεταφέρει το αίτημα του εμπορικού κόσμου της Λάρισας για παράταση των μισθωμάτων ενοικίασης των επιχειρήσεών τους. Ο κ. Βελόπουλος απευθύνεται προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Υπουργό Οικονομικών.

“Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,
Ζητούν έμποροι της Λάρισας, μετά από επικοινωνία τους μαζί μας, να μεσολαβήσουμε ώστε να παραταθούν τα συμβόλαια των μισθωμάτων τους, που λήγουν την φετινή χρονιά (2021) και την επόμενη χρονιά (2022), κατά μια διετία, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες, που τους επέφερε η αναστολή της λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, λόγω της πανδημίας του κορονοΐού.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:
Προτίθεσθε, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, να θεσμοθετήσετε την παράταση κατά μια διετία των συμβολαίων εκμίσθωσης των εμπορικών επιχειρήσεων της Λάρισας, ως άνω, ώστε να μπορέσουν οι ιδιοκτήτες των εν λόγω να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες, που τους επέφερε η αναστολή της λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, λόγω της πανδημίας του κορονοιού;” αναφέρει στην ερώτηση του ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος