Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων (ΠΟΠΣ) Βλάχων, Μιχάλη Μαγειρία και τον αντιπρόεδρο, Γεώργιο Δαρδακούλη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αρχοντούλα Τζιμουλίκου, πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Νάουσας, που είναι και ειδική γραμματέας της ΠΟΠΣ Βλάχων, καθώς και μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου.
Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Νάουσας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η απόφαση από πλευράς της Ομοσπονδίας να διοργανώσει το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων στη Νάουσα, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της πόλης και θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Ιουλίου, επισημαίνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής στο σημαντικό αυτό γεγονός και τη διοργάνωσή του.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης ζητήματα περαιτέρω συνεργειών και από κοινού μελλοντικών δράσεων, μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος