Στη Μεσοράχη του δήμου Κιλελέρ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα διεξήχθη με επιτυχία ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Scramble στην πίστα της Μεσοράχης του Δήμου Κιλελέρ.

Την απονομή στους πρωτεύσαντες αθλητές έκαναν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέβη Λαδοπούλου – Χατζητζομπάνη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέας Βαρδακούλης.

Στη Μεσοράχη του δήμου Κιλελέρ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble

Ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Λάρισας (Σ.Μ.Α.Λ) που διοργάνωσε τον αγώνα υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Κιλελέρ και της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους από τον Δήμο Κιλελέρ καθώς και τους Αντιδημάρχους Σωτήρη Νταφόπουλο και Ευάγγελο Παπαγιαννούλη για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση του αγώνα.

Στη Μεσοράχη του δήμου Κιλελέρ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Scramble

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος