Στη Λάρισα Βαληνάκης – Φαραντούρης για την παρουσίαση βιβλίου για τα Ελληνοτουρκικά

Καλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους να παρευρεθούν στην εκδήλωση παρουσιασης του βιβλίου, του Καθηγητή Γιάννη Βαληνάκη, πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών «Για μια νέα στρατηγική απέναντι στην Τουρκία» («Πως θα ακυρώσουμε τη «γαλάζια πατρίδα», απηύθυναν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου τα μέλη της Διοίκησης της Λαρισαϊκής Λέσχης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, Τέρμα Τυχερού.

Ο πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης κ. Γρ. Πρεζεράκος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί στους πολίτες της Λάρισας μια άλλη προσέγγιση για τα Ελληνοτουρκικά.

Μαζί με τον κ. Βαληνακη, θα μιλήσει και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Φαραντούρης. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Κ. Αργυρόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της ΔΕΥΑΛ, ο οποίος περιλαμβάνει και την διοργάνωση εκδηλώσεων πανελληνίου ενδιαφέροντος, όπως η συγκεκριμένη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με προσφώνηση – χαιρετισμό ο πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης, Αντιπτέραρχος ε.α. Γρ. Πρεζεράκος, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κκ. Νικ. Φαραντούρης, Ευρωβουλευτής, Επιτροπή Ασφάλειας και Άμυνας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς και ο συγγραφέας Γ. Βαληνάκης, Καθηγητής, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας j. Monnet του ΕΚΠΑ, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών.

Η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου συνδιοργανώνεται από την Λαρισαϊκή Λέσχη, την ΔΕΥΑΛ, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του ΕΚΠΑ και τις οι εκδόσεις Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος